Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ελένη Τσολάκη: Σήμερα ντύνεται νυφούλα!

Σήμερα γάμος γίνεται! Και η Ελένη Τσολάκη


ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της με τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη. Το ζευγάρι θα παντρευτεί σήμερα (στις 7 και μισή το απόγευμα) στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα και αργότερα θα κάνει μια γαμήλια δεξίωση στο Island Residence.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happh Day, και ξεκινά τη δική της εκπομπή -το παιχνίδι Slam- βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή και περιμένει πώς και πώς την αποψινή βραδιά που θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον καλό της. Το ίδιο ανυπόμονος είναι και ο γνωστός επιχειρηματίας, που δεν έχει κρύψει πως η Ελένη Τσολάκη είναι η γυναίκα της ζωής του.Το love story του ζευγαριού μετρά ενάμιση χρόνο και από την πρώτη στιγμή η χημεία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία ήταν πολύ δυνατή. Γρήγορα έγινε η πρόταση γάμου και η γνωριμία του μέλλοντα γαμπρού με τους γονείς της Ελένης Τσολάκη. “Η πρόταση γάμου ήρθε σε μια στιγμή που την έκανε μη αναμενόμενη. Αυτό την κάνει ξεχωριστή, αφού συνήθως ξέρεις πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Σε εμάς δεν συνέβη έτσι, γι’ αυτό και είναι ξεχωριστή.

Η χαρά μου ήταν τεράστια. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για την πρόταση γάμου ήταν η μαμά μου!”, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο People η μέλλουσα νύφη!

Όσο για τις ετοιμασίες του γάμου; Φαίνεται πως φέρουν τη σφραγίδα και το προσωπικό γούστο της παρουσιάστριας. Η Ελένη Τσολάκη έχει επιλέξει ένα νυφικό από τον οίκο Pronovias. Την εμφάνιση της θα επιμεληθεί ο φίλος της Βασίλης Μπουλούμπασης, ενώ το στυλ του γάμου θα είναι minimal και όσο πιο απλό γίνεται.