Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι ένα φαγητό που μπορείτε να το φτιάξετε ανά πάσα στιγμή Τραγανές πατάτες στο φούρνο με δενδρολίβανο και σκόρδο!

Θα χρειαστείτε:


Υλικά

• 1 κιλό πατάτες baby
• 1 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 3 σκελίδες σκόρδου
• 2 κουταλάκια αποξηραμένα δεντρολίβανο
• αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 ° C . Πλένετε καλά τις πατάτες και στη συνέχεια τις βάζετε να βράσουν για 10 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες, τις στραγγίζετε και τις στεγνώνετε όσο καλύτερα μπορείτε. Τις τοποθετείτε σε ένα ταξί με τη σειρά και τη μία δίπλα στην άλλη.

Περιχύνετε πάνω τους το λάδι και στη συνέχεια το ψιλοκομμένο σκόρδο ,το δεντρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Προσπαθήστε τα υλικά να πάνε στα ανοίγματα που έχουν οι πατάτες από το βράσιμο για μεγαλύτερη νοστιμιά. Ψήνετε για 20-25 λεπτά μέχρι να ψηθούν, να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές. Ρίχνετε έξτρα πιπέρι και αλάτι και σερβίρετε.