Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την αυτοκτονία της 30χρονης συντρόφου του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την αυτοκτονία της 30χρονης συντρόφου του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η Καθριόνα Γουάιτ είχε γράψει μια επιστολή στο προσωπικό της i-pad με παραλήπτη τον πρώην σύντροφο της, χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν το παρέλαβε.

Μέσα στην επιστολή τον «κατηγορεί» ότι της μετέδωσε έρπη, την έθισε στην κοκαΐνη και με τις απιστίες του την έκανε να χάσει τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπεια της. «Δεν σκέφτηκες ποτέ ότι οι συνέπειες των πράξεων σου, επηρεάζουν και τις ζωές άλλων ανθρώπων. Έκανες πολλά καλά για μένα.

Πριν σε γνωρίσω όμως λάτρευα τη ζωή και ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις μου. Μέσα από σένα έχασα την αξιοπρέπεια μου. Μου μετέδωσες έρπη, παρά τις ικεσίες μου να είσαι προσεκτικός με τις άλλες κοπέλες, με έθισες στην κοκαϊνη και μου σύστησες τις πόρνες. Με διέλυσες ως άτομο Τζιμ»

Η Γουάιτ αυτοκτόνησε το 2015 παίρνοντας χάπια, για τα οποία κατηγορείται ο Κάρεϊ ότι της προμήθευσε με σκοπό να την ωθήσει στην πράξη της αυτοκτονίας. Η οικογένεια της μέικ απ artist από την Ιρλανδία, κατηγόρησε τον γνωστό πρωταγωνιστή για τον θάνατο της 30χρονης. Ο Τζιμ Κάρεϊ, απάντησε στις κατηγορίες ότι το διάστημα όπου η κοπέλα διαγνώστηκε με έρπη είχαν χωρίσει και πριν από αυτό δεν είχαν σεξουαλική επαφή, επομένως δεν μπορεί να είναι εκείνος υπαίτιος για την ασθένεια της....