Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Φτιάξτε το πιο εύκολο και οικονομικό παγωτό μόνο με 2 υλικά!

ΥΛΙΚΑ


1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 περίπου γραμ.)
4 πορτοκάλια χυμού μεγάλα ή 5 μικρά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στίβουμε τα πορτοκάλια και ρίχνουμε το χυμό τους σε ένα μπωλ.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε και το ζαχαρούχο στο μπωλ και χτυπάμε τα υλικά είτε με το μίξερ είτε με το σύρμα χειρός έως ότου ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα.
Τέλος, τοποθετούμε το μείγμα στην παγωτομηχανή μας και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, ή αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το ρίχνουμε σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και το τοποθετούμε στην κατάψυξη, απ’όπου το βγάζουμε ανά μισή ώρα και το ξαναχτυπάμε. Αυτή η διαδικασία γίνεται 3-4 φορές. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!