Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

H κόρη του Στάθη Ψάλτη μιλά για πρώτη φορά: Ήταν καλός μπαμπάς. Τα τελευταία λόγια του

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε η κόρη του Στάθη Ψάλτη.


Η Μαρία Ψάλτη ήταν πραγματικά συντετριμμένη από την απώλεια του πατέρα της, και ιδιαίτερα εξομολογητική στο λόγο της:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους και τους γνωστούς και φίλους, και πάνω από όλα τους θαυμαστές του που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και τον στηρίζανε. Είμαι σίγουρη ότι ήταν πολύ χαρούμενος για την αγάπη που του δείχνανε, και στην κηδεία του. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και συμπαράσταση που πήρα!» είπε, με τη φωνή της να λυγίζει, και συνέχισε:

«Θα είναι πολύ χαρούμενος που το είδε αυτό από ψηλά! Ήταν πολύ δυνατός, δεν το συζητάω αυτό, μέχρι και τελευταία στιγμή, έλεγε θα δείτε που θα τα καταφέρω, εμένα δεν μα με κερδίσει αυτό το καρκινάκι! Ήμουνα δίπλα του, τον στήριζα όπως μπορούσα, λέγαμε πάρα πολλά με τα μάτια, δεν χρειαζόταν να πούμε κουβέντες. Μέχρι και την τελευταία στιγμή που με είδε, και μου είπε: «Καλώς το παιδί μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.» Αυτά ήταν τα τελευταία μας λόγια.

Η μαμά με τον μπαμπά ήταν πολύ αγαπημένοι, δεν είχαν να χωρίσουν κάτι, ο ένας στήριζε τον άλλο. Είχαν πολύ καλές σχέσεις, απλά απομακρύνθηκαν λίγο όταν ξαναπαντρεύτηκε και είναι λογικό. Ερχόταν σπίτι μας, κοιμόταν εκεί, ξαναρχόταν. Ήταν καλός μπαμπάς και παππούς, έβλεπε τις εγγονές του και τρελαινόταν, δεν το πίστευε» κατέληξε η Μαρία Ψάλτη.