Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Πεντανόστιμα νηστίσιμα κεφτεδάκια

Υλικά


Για 4-6 άτομα

150 γραμμάρια σόγια ψιλή
1 φλιτζάνι σογιάλευρο
Σάλτσα ντομάτας
Χυμός από 2 λεμόνια
1 κύβο λαχανικών
Ρίγανη
Δυόσμο
Μαϊντανό
Άνηθο
Πιπέρι



Εκτέλεση

Μουσκεύουμε την σόγια για μισή ώρα σε νερό που έχουμε διαλύσει τον κύβο λαχανικών. Ετοιμάζουμε την σάλτσα και την ρίχνουμε στη σόγια καθώς και όλα τα υλικά.

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 15 λεπτά.