Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Η πιο εύκολη τυρόπιτα καθώς είναι πολύ εύκολη στην εκτέλεση θα τους αφήσετε με το στόμα κλειστό !

Ακολουθήστε τα βήματα και θα τους αφήσετε με το στόμα κλειστό !


Για την τυρόπιτα θα χρειαστείτε:

1 πακέτο ‏φύλλο σφολιάτας
400 ‏φέτα χοντροκομμένη
2-3 κ.σ. ‏γιαούρτι
4-5 κ.σ. ‏τυρί κρέμα φιλαδέλφεια
100 γρ. ‏τυρί ρεγκάτο χοντροτριμμένο
1 κ.γ. ‏πιπέρι
1/3 απ'το ματσάκι ‏άνιθος ψιλοκομμένος
3 ‏αυγά χτυπημένα
‏βούτυρο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C.
Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βουτυρώνετε ένα ταψί πολύ καλά (βάση και τοιχώματα) και στρώνετε το 1 φύλλο σφολιάτας.
Απλώνετε τη γέμιση και αφήνετε ελάχιστο κενό στις άκρες ώστε να μη ξεχειλίσει κατά το ψήσιμο.

Τέλος απλώνετε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και κλείνετε την τυρόπιτα στις άκρες με τα δάχτυλα πιέζοντας τις άκρες προς τα μέσα.

Βουτυρώνετε της επιφάνεια της σφολιάτας με ένα πινέλο.
Ψήνετε για 50-60 λεπτά μέχρι η επιφάνεια να πάρει ένα χρυσό χρώμα.

Αντί για άνιθο μπορείτε να προσθέσετε όποιο αρωματικό θέλετε.