Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Κρεμώδης πειρασμός με το χρώμα του πάθους.Γλυκό παντεσπάνι με γέμιση κρέμας και κομμάτια φράουλα.

Υλικά


250 ml κρέμα γάλακτος

300 gr τυρί κρέμα

5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη

1 συσκευασία μερέντα 400gr

10 φράουλες κομμένες σε μικρά κομματάκια

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα σαν γιαούρτι

Στρώνουμε σε ένα  ποτήρι με τη σειρά μερέντα, κρέμα και φράουλες και ξανά μερέντα, κρέμα και φράουλες, φροντίζοντας να έχουν το ίδιο πάχος οι στρώσεις

Τελειώνουμε με κρέμα και γαρνίρουμε με ξηρούς καρπούς ή πουράκια σοκολάτας (προαιρετικά)

*Αν θέλουμε ένα δροσερό αποτέλεσμα βάζουμε για 10 λεπτά  τα γλυκά μας στο ψυγείο