Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Γεμιστο πικαντικο κοτοπουλο!!

ΥΛΙΚΑ

1 Κοτοπουλο

200 γρ  κεφαλοτυρι πικαντικο

200 γρ τυρι φετα

1 ντοματα

1 πρασινη πιπερια

1/2 κεφαλι σκορδο

αλατι πιπερι

Λιγο λαδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφου εχουμε καθαρισει και πλυνει καλα το κοτοπουλο,το αλατοπιπερωνουμε
εντος στην κοιλια του.Εχουμε κοψει σε κυβους το κεφαλοτυρι,την φετα,την ντοματα,την πιπερια  και την  καθε σκελιδα
σκορδο στη μεση,και γεμιζουμε την κοιλια του.

Αφου τη γεμισουμε ραβουμε η'
κλεινουμε την τρυπα με οδοντογλυφιδες.

Στη συνεχεια τρυπαμε σε διαφορετικα
σημεια το κοτοπουλο και σε καθε ανοιγμα βαζουμε και απο μιση σκελιδα
σκορδο.

το αλατοπιπερωνουμε και εξωτερικα,και το τοποθετουμε στο ταψι μας, ριχνουμε λιγο λαδακι και νερακι και το ψηνουμε στον αερα για 1 1/2 ωρα περιπου.Αν θελουμε κοβουμε και πατατουλες,και τις βαζουμε γυρω γυρω απο το κοτοπουλο και γινοντε λουκουμι και πεντανοστιμες,απο την γεμιση και τη γευση του κοτοπουλου.