Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Την έκανε με τα κρεμμυδάκια! Η δημόσια μπηχτή της Θεοδωρίδου στη Μενεγάκη -Κάγκελο η παρουσιάστρια

Το κλίμα στις σχέσεις των δυο κουμπάρων θυμίζει Σιβηρία! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είχε σε ζωντανή σύνδεση τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όμως από τον διάλογο των δυο γυναικών κατάλαβε κανείς πως οι σχέσεις τους είναι τεταμένες.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά της στην κουμπάρα της κάνοντάς της δημόσια παράπονα και πετώντας της σπόντες.

«Η αποχή σου είναι πολύ μεγάλη πια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Πέρασες μια εγκυμοσύνη το σεβάστηκα, ήσουνα μωρομάνα το σεβάστηκα, τώρα τι να σεβαστώ» είπε η Νατάσα θεωρώντας απαράδεκτο το γεγονός πως δεν έχει έρθει ακόμη να την δει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Μενεγάκη – Θεοδωρίδου δεν μιλιούνται! Οι απιστίες που γνώριζε η Ελένη…

Όλοι ξέρουν, εδώ και καιρό μάλιστα, ότι η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου, που κάποτς ήταν κολλητές φίλες, πλέον δεν μιλιούνται καν. Αυτό που δεν ήξερε κανείς μέχρι τώρα ήταν ο λογος που έσπασε αυτή η φιλία. Και σήμερα το Ciao, αποκαλύπτει το σκοτεινό παρασκήνιο…

Δεν υπήρξαν απλώς φίλες, ήταν κολλητές. Υπήρξε μάλιστα και μία περίοδος όπου η Ελένη Μενεγάκη δεν άνοιγε την σεζόν στην εκπομπή της χωρίς να έχει καλεσμένη για ποδαρικό της Νατάσα Θεοδωρίδου! Κάποτε οι δύο γυναίκες μοιραζόντουσαν τα πάντα. Όλα αυτά όμως, δεν στάθηκαν ικανά να κρατήσουν ζωντανή τη φιλία του, η οποία όπως μαρτυρούν οι άνθρωποι που ξέρουν καλά, έχει τελιώσει οριστικά! Οι ίδιοι άνθρωποι επιβεβαιώνουν αυτό που κυκλοφορεί ως πληροφορία εδώ και καιρό, αλλά δεν είχε μέχρι σήμερα διασταυρωθεί, το λόγο δηλαδή που έπαψαν να επικοινωνούν.


Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος, όπως αναφέρει το Ciao, από το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου «χρεώνει» στην Ελένη Μενεγάκη ότι δεν την προστάτευσε στο παρελθόν, όταν τελείωνε ο γάμος της με τον Ανδρέα Φουστάνο. Όταν όλα βγήκαν στο παρασκήνιο, οι δύο γυναίκες καυγάδισαν πολύ άσχημα, με την παρουσιάστρια να επιμένει, φυσικά, ότι τίποτε απ’όλα αυτά δεν ισχύει. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αυτό που λένε οι αξιόπιστες πηγές είναι πως η Νατάσα πίστευε πως η Ελένη ήξερε για κάποιες ατασθαλίες του Ανδρέα Φουστάνου, την εποχή που ο γάμος τους ήδη δεν πήγαινε καλά. Και βέβαια χρεώνει την παρουσιάστρια ότι δεν της αποκάλυψε όσα γινόντουσα εν αγνοία της…