Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

«Epsilon»: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Μένιο Φουρθιώτη

Ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μια πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σεζόν, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής
«Αποκαλυπτικά» και ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβριο.
Ο παρουσιαστής, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παράλληλα όμως, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα καθήκοντα του με γεμάτες μπαταρίες και εκπλήξεις. Ο ίδιος, είναι αρκετά δραστήριος στα social media, στα οποία αναρτά εικόνες που αφορούν τη δουλειά του, αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του.

Ωστόσο, σήμερα μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Epsilon», ανατρέπει τα δεδομένα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Μένιος Φουρθιώτης δεν θα διαχειρίζεται τα social media του ο ίδιος, αλλά το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του σταθμού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του καναλιού:

«Από σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου 2016, σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από απόφαση του κ. Φουρθιώτη οι προσωπικοί του λογαριασμοί στα social media (Facebook, Instagram,Twitter) θα διαχειρίζονται αποκλειστικά από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του τηλεοπτικού σταθμού “EPSILON”Ο λόγος, έγινε γνωστός λίγο αργότερα μέσα από ένα μήνυμα του παρουσιαστή, το οποίο ανέφερε: «Αγαπημένοι φίλοι, Λόγω των πολλών μηνυμάτων που δέχομαι και σας ευχαριστώ πολύ και λόγω ότι είναι αδύνατο να απαντήσω που θέλω πολύ σε όλους αποφάσισα από σήμερα να διαχειρίζεται τα social media μου το γραφείο τύπου και επικοινωνίας του Epsilon έτσι ώστε να μπορούμε να απαντάμε σε όλα σας τα μηνύματα καθώς η σεζόν που ξεκινάει τώρα απαιτεί πολύ περισσότερη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για μια ακόμα καλύτερη χρονιά. Μένιος».