Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Η Σάσα Σταμάτη μιλάει πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο Λιάγκα-Σκορδά

Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε η Σάσα Σταμάτη, ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους στο περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά.

Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος και χρόνια συνεργάτης των δύο παρουσιαστών, ρωτήθηκε τι πραγματικά συμβαίνει στον γάμο του ζευγαριού και αν ευσταθούν οι φήμες που τους θέλουν να διανύουν σοβαρή κρίση, εκείνη απάντησε χωρίς περιστροφές:

« Εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι ότι με έχουν καλέσει τον Αύγουστο στην Τήνο μαζί με τα παιδάκια τους που θα πάνε. Τους ξέρω πια έξι χρόνια, αυτοί οι δύο μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, έχουν δύο υπέροχα παιδάκια, είναι καταπληκτικοί γονείς, τους δίνουν πολλή αγάπη και νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα».

Όσο για το αν ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι στο «Πρωινό» τη νέα σεζόν, η δημοσιογράφος αρκέστηκε να πει: «Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι ότι μιλάω καθημερινά και με τον Γιώργο και με την Φαίη για την εκπομπή. Αν θα είναι ή δεν θα είναι ο Γιώργος είναι κάτι το οποίο δεν το γνωρίζω εγώ και πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι οριστικό και σίγουρο