Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, φώναξε η πεθερά και σταμάτησε τη βάπτιση – Δείτε γιατί!

Η βάπτιση σταμάτησε... λόγω της γιαγιάς! Το περιστατικό συνέβη προ ημερών σε εκκλησία της Πάτρας και η γιαγιά διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Μόνο που δεν πιάστηκε μαλλί με μαλλί με τη νύφη της η «ώριμη» γυναίκα! Το μυστήριο ετελέσθη σε εκκλησία της Δυτικής Αχαΐας αλλά το ζευγάρι είναι πολύ γνωστό στην Πάτρα! Η μητέρα είχε συζητήσει με τον άνδρα της να δώσει στην νεοφώτιστη το όνομα του πατέρα της που είχε φύγει από την ζωή! Και η πεθερά... τα πήρε στο κρανίο!

Μάλιστα ένα σχόλιο της πεθεράς πριν το μυστήριο για το φόρεμα της μαμάς ήταν η αιτία που πυροδότησε την αντίδραση της...!
Όταν ακούστηκε το όνομα, η βάπτιση διεκόπη για αρκετά λεπτά μέχρι που επενέβη ο ιερέας εγκαλώντας τους όλους στην τάξη...!
Η συνέχεια δόθηκε στο γεύμα που ακολούθησε, όπου οι συγγενείς του γαμπρού κάθισαν μόνοι τους σε άλλο χώρο...!

Η πεθερά τους είχε πείσει ώστε να μην έχουν... καμία σχέση με το σόι της νύφης της και αγαπημένης του γιου της. Μάταια ο γνωστός Πατρινός προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Και φυσικά δεν γνωρίζουμε και την κατάληξη της ιστορίας, όμως μας περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στην εκκλησία.

«Αίσχος» φώναξε η πεθερά την ώρα που ακούστηκε το όνομα της μικρής, και συνέχισε «κάνετε λάθος. Δεν είναι αυτό το όνομα. Απαράδεκτο»!
Η συνέχεια δόθηκε με άλλη «ατάκα»: «Να ρε! Σε κάνουν ότι θέλουν»!