Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Τα πιο εύκολα γεμιστά καλαμάρια

Συστατικά:


6 καλαμάρια
200 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
700 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
1 ματσάκι μαιντανό
2 σελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Λευκό κρασί

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ψωμί, το τυρί, το μαιντανο, το σκόρδο που το έχουμε λιώσει, 3 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 κουταλιές κρασί. Γεμίζουμε τα καλαμάρια με το μείγμα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, που το έχουμε καλύψει με χαρτί ψησίματος. Πσπαλίζουμε με λίγη τριμμένη φρυγανιά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά στο γκριλ.