Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Οι αραβικοι φαλαφελ

Τωρα η συνταγη¨

1 κιλο κουκια
2 κρεμυδια ξερα μετρια προς τα μεγαλα
5 σκελιδες σκορδο
1 μαστακι μαιντανο
1ματσακι κολιανδρο φρεσκο
6-8 φρεσκα κρεμυδακια
1 .1/2 κουταλια της σουπα πεκιν παουτερ

Τα κουκια θα τα μουλιασεις για 2 μερες για να φουσκοσουν αλαζοντας το νερο την 3μερα τα ξεφλουδιζεις και τα μουλιαζεις παλι με λιγη σοδα για ενα βραδυ,αυτο ειναι βαση ..

ολα αυτα τα περναμε απο την κρεατομηχανη 2 φορες να κοπουν πολυ ψυλα σαν κιμας
θα προσεξετε να μην εχει πολλα υγρασια να πλαθωνται και να μην διαχωριζωνται
τηγανιζωνται με ηλιελαιο καλα

καλη σας ορεξη