Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Εύκολη και γρήγορη σοκολατόπιτα

Μια δοκιμασμένη συνταγή για μια γλυκιά αμαρτία που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς


Υλικά

1 φλ. βιτάμ

5 αυγά
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. φουντούκια αλεσμένα
1 φλ. αλεύρι κοσκινισμένο (για όλες τις χρήσεις)
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
250 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
Γλάσο
½ φλ. κρέμα γάλακτος
125 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και προσθέτουμε τις λιωμένες σοκολάτες. Στη συνέχεια βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28 νούμερο. Ψήνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα, την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το γλάσο.


Περιχύνουμε την σοκολατόπιτα με το γλάσο.