Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Γλυκό ψυγείου με τυρί

ΥΛΙΚΑ:


300 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml κρέμα γάλακτος παγωμένη
5 κ. σ. ζάχαρη άχνη
φλιτζάνι πραλίνα φουντουκιού
φλιτζάνια βύσσινο γλυκό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε στο μίξερ το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν καλά για δύο λεπτά. Στήνουμε τα ποτήρια και μοιράζουμε μια στρώση πραλίνας, μια στρώση κρέμα τυριού και το βύσσινο γλυκό. Πάλι μια στρώση πραλίνα, μια τυριού και βύσσινο γλυκό. Παγώνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και 30 λεπτά. Γαρνίρουμε με μπισκότα βουτύρου.