Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Ο Παντελίδης δεν οδηγούσε το όχημα την ώρα του δυστυχήματος! Τι δηλώνει η μητέρα του;

Σε μια αποκάλυψη σοκ προέβη η μητέρα του Παντελή Παντελίδη,
η οποία εάν επαληθευτεί, ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα οποία αφορούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ελλαδικά ΜΜΕ, η χαροκαμένη μάνα πιστεύει ότι ο γιος της δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο, το μοιραίο εκείνο πρωινό, αλλά βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Για τον λόγο αυτό ζητήθηκε από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, όπως ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα από το εσωτερικό του οχήματος.


Σημειώνεται ότι η οικογένεια Παντελίδη έχει προσλάβει ειδικό εμπειρογνώμονα, ο οποίος την εκπροσωπεί και διεξάγει έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι από την έκθεση της τροχαίας δεν επιβεβαιώνεται η θέση που διατυπώνει η μητέρα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, ενώ ελλαδικά ΜΜΕ, αποδίδουν την τοποθέτηση στον πόνο που βιώνει, αλλά και στην βαριά ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυρία Παντελίδη.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, στην επίσημη έκθεση της τροχαίας, τα αίτια του δυστυχήματος αποδίδονται κυρίως στις συνθήκες που επικρατούν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και όχι στη μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε το όχημα, όπως είχε αρχικά ειπωθεί.

Ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδε ήταν ξεκάθαρος, κάνοντας λόγο για χαμηλού ύψους τοιχάκι, το οποίο υπερπήδησε η ρόδα του αυτοκινήτου, το ύψος της οποίας υπερίσχυε. Ακολούθως το όχημα έκανε μια τρελή πορεία, ενώ χτύπησε σε μεταλλικές μπάρες οι οποίες εξογκώνουν προς το εσωτερικό της λεωφόρου.

Μετά την εξέταση του οχήματος από τον πραγματογνώμονα που εκπροσωπεί την οικογένεια, δυνατόν να προκύψουν νέα στοιχεία.

Μέχρι τότε, αναμένουμε…