Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Οδύνη: Νεκρή σε τροχαίο στην Γερμανία γνωστή Ελληνίδα!

Σοκ στην Αχαΐα από τον ξαφνικό θάνατο της Φρειδερίκης Καϊπάνου.
Η 40χρονη κοπέλα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Γερμανία όπου διέμενε τα τελευταία δύο χρόνια με τον σύζυγό της Δήμο Γκατζούδη.
Η Φρειδερίκη Καϊπάνου είχε καταγωγή από το Αγρίνιο. Για δέκα περίπου χρόνια έμενε στον Αλισσό Αχαΐας, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της. Γρήγορα προσαρμόστηκαν και εντάχθηκαν στην τοπική κοινωνίας της δυτικής Αχαΐας. Εργάστηκε σε τοπική επιχείρηση της περιοχής, ενώ ο σύζυγός της είναι μέλος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κάτω Αχαΐας. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους. Η Φρειδερίκη είχε αναπτύξει ισχυρές φιλίες και όλοι κάνουν λόγο για ένα "κορίτσι χαμογελαστό με καλή και ευγενική ψυχή".
Το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 40χρονη έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Γερμανία. Η είδηση του θανάτου της έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην περιοχή.

Η κηδεία της Φρειδερίνης Καϊπάνου θα γίνει αύριο στις 11:30πμ στο Αγρίνιο.
Τα μηνύματα στο facebook σπαρακτικά:
"Αντίο...πολυαγαπημένη μας φίλη και συναθλήτρια!!! Θα παραμένεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας, το ξεχωριστό εκείνο κορίτσι, που όλοι μας αγαπήσαμε για τον πολύ ιδιαίτερο και πάνω απ'όλα, αξιοπρεπέστατο χαρακτήρα του!!!".