Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Διπλό κανταΐφι με σοκολάτα

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

Διπλό κανταΐφι με σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ:


500γρ κανταΐφι σοκολατένιο
400γρ τυρί κρέμα
50γρ ζάχαρη άχνη
100γρ αμύγδαλο ψιλοκομμένο
Φρούτα του δάσους
•Σαντυγί (γαρνίρισμα)

Για το σιρόπι:

350γρ ζάχαρη
250γρ νερό
Μισό λεμόνι

Το βράζουμε για 3΄

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα μαζί με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αμύγδαλο.
Στρώνουμε σε ένα κουπάτ στρόγγυλο το κανταΐφι με λίγο βούτυρο και βάζουμε το τυρί κρέμα. Καλύπτουμε ξανά με κανταΐφι και το ψήνουμε για 20΄ στους 180 βαθμούς. Βγάζοντας από το φούρνο το σιροπιάζουμε και τέλος γαρνίρουμε με σαντυγί και φρούτα του δάσους.