Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Κονδυλώματα (HPV):Φυσική Αντιμετώπιση!

Ιογενής λοίμωξη (ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων – HPV) που προσβάλει ανθρώπους με
χαμηλό ανοσοποιητικό. Είναι μεταδοτικά αν ο ιός βρει καταβεβλημένο ανοσοποιητικό.

Από μόνα τους είναι αβλαβή, αλλά θεωρούνται πρόδρομοι άλλων καταστάσεων από την χημική επιστήμη… (Σημ. θεραπεύτριας: αν και δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι το ασπάζομαι).

ΔΙΑΓΝΩΣΗ
Ενα απλό τεστ ΠΑΠ,θα δείξει αμέσως την κατάσταση.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Τα περισσότερα χάνονται από μόνα τους, με την πάροδο των χρόνων.
Ακόμη κι αν αφαιρεθούν, αν το ανοσοποιητικό σας δεν είναι στην θέση του, πάλι θα ξαναβγούν!
Οπότε κάνουμε focus στο ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.. στο εν τω βάθει, κατά προτίμηση.

ΧΗΜΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
Χορηγεί Ποδοφυλλίνη (συνθετική χημική ένωση) που προέρχεται αρχικά από το φυτό PODOPHYLLUM PELTATUM, αλλά είναι δυνητικά τοξικό σε ελεύθερη χρήση.

ΒΟΤΑΝΑ ΑΝΟΣΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ
– Το Σκόρδο είναι ο βασιλιάς στην εξολόθρευση των ιών και των βακτηρίων, ενώ παράλληλα προάγει την ανοσοδιέγερση.

– Ο Αστράγαλος διεγείρει εν τω βάθει το ανοσοποιητικό και

– το Ταραξάκο, ξεμπουκώνει και καθαρίζει το ήπαρ.ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η βιταμίνη Α που συναντάμε στα Ραδίκια, στα καρότα, στον μαϊντανό, στο σπανάκι και στις κόκκινες πιπεριές, είναι ιδιαίτερα ευεργετική.

Το ίδιο και η βιταμίνη C,που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες στους καρπούς της Αγριοτριανταφυλλιάς, στις μαύρες σταφίδες, στον μαϊντανό, στις πράσινες πιπεριές, στα μπρόκολα και στις φράουλες.

Απαραίτητο είναι και το φυλλικό οξύ που θα το βρούμε στην μαγιά της μπύρας,στα ρεβίθια, στα σκούρα λαχανικά, στο αβοκάντο, στον αρακά, στις φακές και στα αυγά.

….αλλά πάνω απ όλα να θυμόμαστε ότι ένα δυνατό γέλιο, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διεγείρουμε το πολύτιμο ανοσοποιητικό μας….

Η «τροφή» κατά κύριο λόγο σας προτείνει ανεπιφύλακτα, την ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ, καθώς δεν είναι να «παίζουμε» με αυτές τις καταστάσεις, ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία και κατ` επέκτασιν την ίδια μας την ζωή.

Και εν συνεχεία προτείνει και μπορεί να διαθέσει προς αγορά στους φίλους της, αντί για τα παραπάνω ή σε συνδυασμό με αυτά, τα παρακάτω ΦΥΣΙΚΑ συμπληρώματα διατροφής:
– Το κατεξοχήν ενισχυτικό του ανοσοποιητικού, πρωτόγαλα, για την απόλυτη ενίσχυση, αλλά και ευθυγράμμιση του ανοσοποιητικού: Πρωτόγαλα – Colostrum (αρχαίο: πύαρ)!

– Ένα ισχυρό πολυβιταμινούχο, βασισμένο σε 9 υπερτροφές, που διαθέτει όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα/ιχνοστοιχεία, ένζυμα, κ.α. που χρειάζεται ο οργανισμός, συμπεριλαμβανομένων και των: βιταμίνη Α, C (Acerola), φυλλικό οξύ. Και τέλος
– σκόρδο και γαϊδουράγκαθο, ως συμπληρώματα, για ενισχυμένη δράση.