Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Τι αναφέρουν Ρώσοι στρατιωτικοί αναλυτές και πότε η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τους τζιχαντιστές και όχι μόνο ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αν χρειαστεί. Μία δήλωση που κάθε άλλο παρά τυχαία φαίνεται ότι ήταν, καθώς κορυφαίοι Ρώσοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι σε μία εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία η Μόσχα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Ο κορυφαίος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, Mιχαήλ Αλεξαντρώφ, είναι πεπεισμένος ότι σε μια πραγματική εμπόλεμη κατάσταση, η Ρωσία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αμέσως, γιατί η ύπαρξη του έθνους θα διακυβεύεται.

«Θα ήτακν λάθος για τη Ρωσία να μην χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε αυτήν τηνπερίπτωση. Η Δύση και η Τουρκία θα προσπαθήσουν να μας παρασύρουν σε ένα Πόλεμο όπως ο Κριμαϊκός Πόλεμος, όπου η κλιμάκωση θα είναι αργή και θα εμπλέξουν και τον Καύκασο ώστε να καταστραφεί η ρωσική ομάδα στη Συρία.

Η Δύση θα βοηθήσει την Τουρκία. Θα είναι ένας πόλεμος στρατηγικής. Εμείς πρέπει να πάμε σε γρήγορο πόλεμο ώστε να αιφνιδιάσουμε τους Δυτικούς,γι αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα πυρηνικά όπλα αμέσως για να κτυπήσουμε τις υποδομές και τους στρατιωτικούς στόχους μέσα στην Τουρκία. Τα κέντρα επικοινωνίας,οι αποθήκες πυρομαχικών,τα αεροδρόμια και τα λιμάνια πρέπει να καταστραφούν αμέσως.Κατά τις πρώτες ώρες αυτού του πολέμου, η Ρωσία πρέπει να καταστρέψει το σύνολο τηςστρατιωτικής υποδομής της Τουρκίας» δήλωσε ο Αλεξαντρώφ στο politonline.ru και συμπλήρωσε:

«Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσουμε βαλλιστικούς πυραύλους σε αυτά τα κτυπήματα. Οι Iskander-M με πυρηνικές κεφαλές θα αρκούσαν. Μόλις η στρατιωτική υποδομή καταστραφεί, τα ρωσικά στρατεύματα θα πάνε και θα πάρουν την περιοχή από τα στενά,”, πρόσθεσε. Η Δύση θα δεν έχει καν τον χρόνο να κάνει τίποτα. Οι Ευρωπαϊκές χώρες θα τρομάξουν έτσι αυτοί δεν θα τολμήσουν καν να παρέμβουν. Οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν μια επιλογή – είτε να αρχίσουν ένα στρατηγικό πυρηνικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας ή όχι. Ως εκ τούτου, η Ρωσία θα λάβει την περιοχή από τα στενά και το υπόλοιπο θα μείνει στην Τουρκία.

Από την πλευρά του ο Σεργκέι Ερμάκοβ τόνισε ότι το πυρηνικό σενάριο πρέπει να είναι το τελευταίο που θα εξεταστεί, εξηγώντας ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλοί παίκτες πολέμιοι των Τούρκων. «Στην περίπτωση μιας στρατιωτικής σύγκρουσης, οι Κούρδοι θα σχίσουν την περιοχή σε κομμάτια,έτσι η Τουρκία θα διαλυθεί. Η Τουρκία είναι μια ισχυρή δύναμη με στρατιωτικά μέσα, αλλά η κομητεία δεν είναι αρκετά ισχυρή για νααμφισβητήσει τη Ρωσία. Ο στόλος μας μπορεί να κάνει κτυπήματα μεγάλου βεληνεκούς χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο νικητής σε έναν πόλεμο σύγχρονο-μιας ημέρας -είναι αυτός που χρησιμοποιεί διάφορες δυνάμεις και ένα πιο ανεπτυγμένο σύστημα μάχης ελέγχου. Η Ρωσία έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτό τοσημείο – έχουμε το δορυφορικό σύστημα και το σύστημα μάχης κατεύθυνσης, που δίνουν σαφή εικόνα στο θέατρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε πραγματικό χρόνο . Η Αεροπορική βάση της Ρωσίας στη Συρία θα μειώσει τους χρόνους πτήσεως για βομβαρδισμούς στην Τουρκία. Ως εκ τούτου, η Τουρκία θα δεί απειλές από διαφορετικές πλευρές» εξήγησε ο στρατωτικός αναλυτής.

Αναφερόμενος σε πιθανή εμπλοκή του ΝΑΤΟ υπογράμμισε πως ακόμα κι αν πάρει ομόφωνη απόφαση να βοηθήσει την Τουρκία,η σφοδρή άμμεση επιθετικότητα της Ρωσίας θα τους φέρει σε σημείο να μην μπορέσουν να αντιδράσουν. «Σε περίπτωση που η Τουρκία προκαλέσει τον πόλεμο δεν μπορεί να καταφύγει στο άρθρο 5. Αν η Τουρκία προκαλέσει την σύγκρουση για να αναμίξει το ΝΑΤΟ στον πόλεμο,τότε σε αυτή την περίπτωση το ΝΑΤΟ απλά δεν θα αναμιχτεί. Κανείς δεν θέλει να εμπλακεί σε μια άμεσηστρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Αυτή η σύγκρουση είναι γεμάτη με ένα πυρηνικό πόλεμο και μια παγκόσμια τραγωδία» κατέληξε ο Ερμάκοβ.