Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Πάολα: Σπάει τη σιωπή της και μιλά πρώτη φορά για τις πλαστικές επεμβάσεις, τα ναρκωτικά και τις σέξι εμφανίσεις!

H Πάολα σε πρόσφατη συνέντευξή της έλυσε τη σιωπή της και μίλησε
για τα ναρκωτικά, τα σέξι φορέματα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της στην πίστα, τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ αποκάλυψε αν κάνει δουλείες στο σπίτι.

«Δεν έχω πάρει ναρκωτικά στη ζωή μου, αν και έχουν πει ότι επειδή έχω πολλή ενέργεια στην πίστα μπορεί να πίνω κάτι. Τι να τους πω; Δεν πειράζει, γιατί να τους χαλάσω άλλωστε το όνειρο; Τι να αποδείξω, ότι δεν είμαι ελέφαντας;», δήλωσε για τις σέξι εμφανίσεις της επί πίστας.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ανέκαθεν ντυνόμουν με λιλιπούτεια φορεματάκια, άλλωστε το επιτρέπει ο σωματότυπός μου. Δεν το έκανα ποτέ για να προκαλέσω τους άντρες. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως και ότι δεν φλερτάρω ποτέ με πελάτη».

Άραγε η ίδια είναι από τις γυναίκες που ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού; «Όχι μόνο ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά είμαι και ψυχαναγκαστική. Το αγαπημένο μου καθαριστικό είναι το “χλωρινέξ”, κάνω τα πάντα μόνη μου και δεν είχα ποτέ γυναίκα. Δεν είμαι ανάπηρη», υποστήριξε.

Όσον αφορά στο χειρότερο που έχει γραφτεί για εκείνη στα ΜΜΕ, τόνισε: «Ειδικά για την μητέρα μου ήταν αυτό με τις πλαστικές και ότι είμαι μεγαλύτερη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Όσο για εμένα, με είχε λυπήσει αυτό που λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα τραγούδια σε ανάλογα μαγαζιά»