Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! Η νταντά των παιδιών Πιτ - Τζολί, τους ξεμπροστιάζει δημόσια! Διαβάστε τι αποκάλυψε

Aπό ότι έχετε καταλάβει, τους τελευταίους μήνες οι νταντάδες των
οικογενειών του Hollywood έχουν κερδίσει τεράστια δημοσιότητα.

Έχουμε διαβάσει για αρκετά ερωτικά σκάνδαλα και τώρα έρχεται η νταντά των Bradgelina η οποία αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ζωής του διάσημου ζευγαριού και του τρόπου που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.


Σύμφωνα, λοιπόν, με την πρώην νταντά της Angelina Jolie και του Brad Pitt και του Star magazine, τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο αλλά παρακολουθούν μαθήματα στο σπίτι τους. Το πρωινό τους είναι συνήθως από τα χέρια του Brad Pitt, καθώς η μαμά τους δεν είναι και τόσο πρωινός τύπος.

Οι γονείς τους επίσης κάθε Κυριακή τα πηγαίνουν σε διαφορετικές εκκλησίες έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν στο μέλλον στη θρησκεία που εκείνα θα θέλουν και όχι η μαμά ή ο μπαμπάς τους. Τέλος, η πρώην νταντά ισχυρίζεται πως η Angie θέλει τα παιδιά της να αισθάνονται ελεύθερα, οπότε δεν τους έχει κανένα πρόγραμμα και πηγαίνουν ανελλιπώς όλα τους σε ψυχολόγο.


Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι πως το διάσημο ζευγάρι απαγορεύει στις νταντάδες του να υπάρχουν στις φωτογραφίες, καθώς θέλει να δείχνει πως εκείνοι και μόνο φροντίζουν τα έξι παιδιά τους.