Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

20 Υπέροχα χτενίσματα με πλεξούδες

Τα χτενίσματα με πλεξούδες είναι από τα αγαπημένα κάθε
γυναίκας και το κυριότερο είναι πάντα στη μόδα. Μπορείς κάνεις ένα τέτοιο χτένισμα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είσαι πάντα στη τρίχα.
Ένα χτένισμα με πλεξούδες μπορεί να.. “φορεθεί” και στο  Παραμένει ρομαντικό και σικάτο. Μπορείς να κάνεις πιο χαλαρή ή ατημέλητη πλεξούδα για πρωινή ώρα ή στην παραλία τώρα που είναι καλοκαίρι, ακόμα και κότσο με πλεξούδες για μια πολύ σικάτη εμφάνιση. Το κυριότερο σε αυτά τα χτενίσματα είναι πως μπορεί να τα κάνει κάθε γυναίκα μόνη της.
Παίξε με τα μαλλιά σου είτε είναι κοντά ή μακριά και μείνε καλοχτενισμένη όλες τις ώρες όποιο κι αν είναι το στυλ σου.Ακόμα και μια απλή αλογοουρά μπορεί να απογειωθεί αν κάνεις στην κορυφή του κεφαλιού σου μια χαλαρή πλεξούδα απλή ή γαλλική που θα δώσει όγκο!
 χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva   χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva  χτενίσματα με πλεξούδες ediva