Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η μερική Έκλειψη Ηλίου στη Παρθένο, αλλάζει δραστικά τη ζωή μας, by F’Ariel!

Καλημερα αγαπητά μου ξωτικά! Από χθες μια φίλη Αιγόκερως, φωνάζει πως δεν είναι καλά
, δεν είναι καλά.. Και της απαντώ, πως για όλα φταίει το σύμπαν, αφού ετοιμάζεται στις 13/09, να κάνει τα μαγικά του πάλι. Το αστρολογικό αυτό γεγονός επηρεάζει
σχεδόν όλο τον κόσμο, με ένα παράξενο τρόπο, ανεξήγητο μπορώ να πω..Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, στο μάτι του κυκλώνα! Γεγονότα απρόβλεπτα, συμπεριφορές γεμάτες από ένταση και εκνευρισμό, μέρες πολύ δύσκολες για το ψυχικό σας τον κόσμο. Αν δε χωρίσετε τώρα, δε θα χωρίσετε ποτέ! Όμως για να μη το φτάσουμε στα άκρα, να το ξέρετε πως το ΣΚ αυτό, παίζει ο ένας να είναι από εδώ και ο άλλος από εκεί.. Μουτράκια, ζήλειες, γκρίνια και από όλα τα κακά.. που έχει το άλλο το καλάθι..

Αλλαγές, μεγάλες και τρανές, ριζικές κιόλας, έρχονται για εσάς τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους! Κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού θα ρίξετε μια μάχη, θα τα δώσετε όλα για όλα και το θέμα σας θα είναι ποιος θα κυριαρχήσει στο τέλος! Όλα είναι θέμα συμπεριφοράς σας το ξανά λέω!!! Μη χάσετε τη δουλειά σας από ένα καπρίτσιο.. Θα βρείτε τον τρόπο να γίνει το δικό σας διαφορετικά..

Και κάπως έτσι, αφού τρομοκρατηθήκαμε πρωί-πρωί, ας σας αποκαλύψω, τι μέλλει γενέσθαι .. να και το αρχαίο.. ατσα.. !!!!

..εμείς όμως δε πτοούμαστε.. σωστά;;;

φιλάκια..


Κριός
Δώστε βάση στα επαγγελματικά σας και στις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Να συνεργαστείτε είναι το ζητούμενο και να αφήσετε τα πείσματα και τους εγωισμούς. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν μέσα στη ζωή σας και ανανεώνεστε ερωτικά, είτε με το σύντροφό σας, είτε όχι. Διαλέξτε και πάρτε! Λεφτά θα έρθουν, αν είστε καλά παιδιά και φρόνιμα..

Ταύρος
Αυτά διαβάζω και τρελαίνομαι.. Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα με κάθε τρόπο. Μια ψυχή από το παρελθόν έρχεται πάλι πίσω, σας θέλει απεγνωσμένα και η προσέγγιση θα γίνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Σας πλήγωσε; Θα σας κάνει ευτυχισμένους ξανά! Ένα συγγνώμη δε θα είναι αρκετό μπροστά σε αυτά που θα δείτε ή θα ακούσετε.. Το σύμπαν σας ανταμείβει μαγικά..

Δίδυμος
Τα παίρνετε στο κρανίο φουλ με τα πάντα! Νομίζω κάνετε βουτιά μέσα σε ένα καζάνι και θα κοχλάσετε με το ζουμί σας. Προβλήματα άλυτα σκάνε ξανά, όλα πάλι στο τραπέζι και όσο και αν έχετε τη καλή τη διάθεση για να τα λύσετε, όλο θα σκάνε και νέα δεδομένα. Βαλιτσούλα και δρόμο είναι η απάντηση. Δηλαδή, να γίνετε μπουχός! Ελάτε τώρα που δε το σκεφτήκατε αυτό; Μεταξύ μας τα λέμε..

Καρκίνος
Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν που κατά πάσα πιθανότητα να έχουν σχέση με το χρήμα ή κληρονομικά.. Πάντως, κάτι στη μοιρασιά θα χαλάσει ή θα ακούσετε λόγια τέτοιας σημασίας και θα σας ανέβει η πίεση κανονικά. Μπορεί να πέσετε και σε μελαγχολία, το θέμα είναι να πείτε την άποψή σας. Μέχρι να το πάρετε απόφαση, καλό είναι να μην οδηγείτε, γιατί θα είστε αφηρημένοι και να η στούκα! Το νου σας..

Λέων
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε σάλιο. Δεκάρα τσακιστή! Τα καταφέρατε ξανά και δεν σας ήταν καθόλου δύσκολο. Αν έχετε ζητήσει μια αύξηση, αν κάνατε την υπενθύμισή σας, τότε να προσμένετε δίχως μουρμούρες. Κάτι καλό θα συμβεί, αλλά όχι άμεσα. Το σύμπαν έχει και αυτό τις εκπλήξεις του. Από την άλλη νέες γνωριμίες προκύπτουν, μυρίζει έρωτας παντού, καλά θα κάνετε το ΣΚ αυτό να βγείτε έξω, να κυκλοφορήσετε, να σας δουν! Άτακτους πολύ σας βρίσκω!

Παρθένος
Θα σας πιάσει το παράπονο τύπου, όλο κάνετε καλές πράξεις και τίποτα καλό δε γυρίζει επάνω σας. Όλο αγαπάτε και δίνεστε και κανείς δε σας αγαπά. Μπορεί και να σας γυαλίσει το μάτι και να πάψετε να μιλάτε από εδώ και εκεί και να τρελαθείτε εντελώς! Και κάπως έτσι τα σκοτάδια σας λένε καλημέρα και μπορεί να κάνετε και σκέψεις υποχθόνιες και αντί να πάρετε το αίμα σας πίσω, να πέσετε ακόμα πιο βαθιά.. Το νου σας.. και μακριά από αιχμηρά αντικείμενα!

Ζυγός
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπουμ! Είστε μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα αλλά συγχρόνως και αναποφάσιστοι. Ενώ ξέρετε τι φταίει δε κάνετε τίποτα για αυτό, αντιθέτως κάθεστε και ακούτε το μακρύ και το κοντό του καθενός και σας λέω και η υπομονή έχει τα όριά της. Ερωτικοί καβγάδες για τα ζευγαράκια. Κάποιος καταπιέζεται, κάποιος θέλει να ξεπορτίσει. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να βγείτε έξω, να ανακατευθείτε εκεί με φίλους και αγνώστους.. Είναι πονηρές οι μέρες πολύ..

Σκορπιός
Κατά ένα μαγικό τρόπο ηρεμείτε. Βρίσκετε τον εαυτό σας. Βάζετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Απολαύστε το και μη το ψάχνετε καθόλου. Ότι σας έχει συμβεί, να ξέρετε πως υπάρχει λόγος και έφτασαν οι μέρες που θα το ανακαλύψετε αυτό. Μια νέα συνεργασία, κυρίως επαγγελματική, σας απογειώνει από όλες τις απόψεις. Βρίσκετε ξανά τους φίλους σας, αλλάζει κάτι πολύ θετικά. Να ξέρετε πως έχει σεξ το ΣΚ αυτό, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι..

Τοξότης
Με τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα ασχοληθείτε τις ημέρες αυτές. Κατά πάσα πιθανότητα θα θελήσετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας και θα φέρετε λίγο τα πάνω-κάτω στο περιβάλλον σας. Αν σκοπεύετε να φύγετε, ή να διαλύσετε μια σχέση, φροντίστε να το κάνετε όσο πιο αθόρυβα γίνεται, γιατί τα πολλά τα λόγια φέρνουν το χάος και θα εκτεθείτε στο τέλος. Ασυγκράτητους σας βρίσκω..

Αιγόκερως
Σπίτι- δουλειά, τα θέματα που θα σας βασανίσουν πολύ τις ημέρες αυτές! Τσακωμοί, εντάσεις, λόγια, ένας πανικός. Θα πρέπει να κρατήστε το στόμα σας κλειστό, όσο γίνεται αυτό για να αποφύγετε τα χειρότερα. Προβλήματα μαζεμένα προκύπτουν και θα πρέπει να τα λύσετε, όμως θα έχετε απίστευτο εκνευρισμό και είστε και μπόσικοι χαρακτήρες, δε βγάζει κανείς άκρη μαζί σας. Μην εκτίθεστε, μπόρα είναι θα περάσει και μετά; Έρχεται κάτι πολύ καλό και δυνατό για εσάς!

Υδροχόος
Θα βρείτε το χρόνο και τη διάθεση για να ασχοληθείτε με αγάπες και λουλούδια. Είναι μέρες που θα χαλαρώσετε αρκετά και θα μπορέσετε να δώσετε βάση στον έρωτα. Βγείτε έξω, κυκλοφορήστε, κάντε δημόσιες σχέσεις και σίγουρα θα έχετε και τα τυχερά σας. Φλερτάρετε, σας φλερτάρουν, μπορεί να προκύψει και σχέση από το πουθενά.. Εκμεταλλευτείτε τα μαγικά του σύμπαντος και μην αντιστέκεστε. Κάθε πράγμα στο καιρό του, δε λέτε;;;

Ιχθύες
Τιμωρία και με το ένα πόδι στη γωνία! Μέρες τρελές, αφού άνθρωποι που θεωρείτε πως είναι δικοί σας, μπορεί να σας βγάλουν και γλώσσα και να πληγωθείτε. Καλά μη το πάρετε κατάκαρδα, γιατί όταν εσείς κάνετε το ίδιο τσακίζετε κόκαλα! Βρείτε τα με τον εαυτό σας, πολύ βασικό αυτό και μετά κινηθείτε αναλόγως. Αφήστε το μπουρίνι να περάσει.. δεν υπάρχει λόγος..!! Μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί, γιατί κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει μια πληροφορία και να σας κάψει.. !!!