Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Παπανδρέου: Ο Αντώνης Σαμαράς τα έκανε μαντάρα - Προκαλώ τον Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα! (VIDEO)

Στο δημοψήφισμα επιμένει ο Πρόεδρος του Κινήματος
Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, όπως δήλωσε, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1. «Προτείνω η διαπραγμάτευση που θα κάνουμε με τους εταίρους μας να πάει σε δημοψήφισμα. Επιμένω ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο», επισήμανε, ενώ σημείωσε ότι οι μνημονιακοί είναι αυτοί που έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία.  Σχετικά με ενδεχόμενες συνεργασίες, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε:

«Θεωρώ ότι, μπαίνοντας στη Βουλή, πρώτα απ' όλα θα αναγκάσουμε σε συνεργασίες, είναι απαραίτητο να μην υπάρξει λευκή επιταγή σε κανέναν. Θα είμαι σκληρός διαπραγματευτής πάνω στις αρχές», ενώ, παράλληλα, απέκλεισε οποιδήποτε συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά. «Με τον Σαμαρά έχω κάνει. Δυστυχώς, τα έκανε μαντάρα. Δεν βλέπω καμία συνεργασία», είπε ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Όσον αφορά σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παπανδρέου απάντησε μόνο, αν είναι σοβαρός και συμφωνήσει με το δημοψήφισμα, «διότι εγώ δεν δίνω λευκή επιταγή. Περιμένω απάντηση από τον κ. Τσίπρα τώρα, πριν τις εκλογές, τι λέει για το δημοψήφισμα».  Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: