Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

ΖΩΔΙΑ: Τί μας περιμένει την εβδομάδα που έρχεται; Αναλυτικές προβλέψεις...

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


ΚΡΙΟΣ
Η δύσκολη πανσέληνος θα πιέσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας και οι μέρες θα εξακολουθήσουν να προκαλούν ανατροπές, κυρίως των γεννημένων 3/4ου, αλλά και στους Κριούς του 1977-1978 σε οικογενειακά και όχι μόνο θέματα. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο θα σας επιτρέψει να βασιστείτε στη βοήθεια φιλικού σας ατόμου στο οποίο εμπιστεύεστε κάποιο πολύ προσωπικό σας θέμα. Οι γεννημένοι '84 έως '87 θα έχετε μια κακή εβδομάδα, που πρέπει να κάνετε μόνο απαραίτητες και προσεκτικές κινήσεις. Πιο θετικό για όλους το διάστημα από μεσημέρι της Τρίτης έως και την Πέμπτη. Τύχη θα έχουν σε όλους τους τομείς οι 10, 11/4ου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποδοτική σε σχέση με τα επαγγελματικά σας η είσοδος και του Ερμή στην κορυφή του ωροσκοπίου σας έως την άνοιξη, που σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης θα σας δώσει αρκετά παραγωγικό και αποδοτικό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η δύσκολη πανσέληνος θα αναγκάσει πολλούς να αφιερώσουν χρόνο για να ξεφύγουν από μια τεχνική, λογιστική, νομική ή άλλη δυσκολία που θα βγει μπροστά τους αυτές τις μέρες, με θετικό όμως αποτέλεσμα. Οι 6 έως 12/5ου θα έχετε καλές επαφές, έξυπνες ιδέες και μπορείτε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση την εβδομάδα αυτή. Από την Παρασκευή ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο της εβδομάδας για όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο θα κάνει ως την άνοιξη πιο μαχητικό και επιθετικό το λόγο σας, κάτι που μπορεί σίγουρα να σας εκτονώνει αλλά δεν σας βοηθά τελικά, καθώς σας στερεί τη διπλωματικότητα που είναι βασικό χαρακτηριστικό και ατού σας. Αυτές τις μέρες, εσείς του 1ου 10ημέρου θα έχετε να περιμένετε κάτι ευχάριστο σαν εξέλιξη, γνωριμία ή κέρδος όποιας μορφής. Η δύσκολη πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας δώσει είτε μια ζημιά που στοιχίζει είτε άλλα απρόσμενα έξοδα και θα σας αναγκάσει να αναπροσαρμόσετε το οικονομικό σας πρόγραμμα σε νέα δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εποχή γενικά θα υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις, ιδιαίτερα μετά από το πέρασμα και του Ερμή στον Υδροχόο, καθώς θα προσπαθείτε να προετοιμάζετε το επόμενο βήμα σας, καθώς πολλοί βλέπετε να υπάρχει αδιέξοδο σε μια ισχυρή μέχρι πρότινος συνεργασία σας. Η δύσκολη πανσέληνος φέρει απέναντι σε ένα ρεαλιστικό και όχι ευχάριστο αποτέλεσμα τους γεννημένους 4, 5 Ιουλίου, που θα έχουν γενικά μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Για τους πολλούς, η πανσέληνος αυτή δηλώνει ότι για να κάνουν μια νέα αρχή, αναγκαστικά θα σταματήσουν κάτι που τρέχει αυτό τον καιρό. Με λίγα λόγια, τους δείχνει πως δεν γίνεται να ανοίγονται σε νέα σχέδια χωρίς να κλείνουν τα παλιά.

ΛΕΩΝ
Η έντονη πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας πιέσει ψυχολογικά και θα σας ζητήσει να κάνετε δύσκολες επιλογές, ίσως και να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο που θα κρατήσει πολύ καιρό, κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα για να λυθούν συσσωρευμένες παρεξηγήσεις και να κατασιγάσετε κάποιες ανασφάλειές σας σε σχέση με το μέλλον μιας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας σας. Ομαδικοί και συγκαταβατικοί θα είστε γι' αυτό το λόγο και από τις λίγες φορές που θα μετρήσετε σοβαρά και τη γνώμη ενός κοντινού σας ατόμου σε δικά σας θέματα. Τύχη θα έχετε σε όλους τους τομείς και αυτό το 7ήμερο οι γεννημένοι13, 14/8ου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δύσκολη πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς πολλοί θα βρεθείτε στη μέση μιας κόντρας ανάμεσα σε άτομα που είναι κοντινά σας και θέλετε να έχουν χώρο στη ζωή σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, ένα κοντινό σας άτομο μπορεί να εκδηλώσει και ζήλια για το ενδιαφέρον που δείχνει για εσάς ένα φιλικό σας άτομο. Ελπιδοφόρα επαγγελματικά ξεκινήματα ή αλλαγές που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση φέρνει ο Ερμής με την είσοδό του στον Υδροχόο έως τα μέσα Μαρτίου. Κάτι ευχάριστο έχουν να περιμένουν συναισθηματικά τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 8 έως 14/9ου. Το Σ/Κ είναι καλό για όλους.

ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο και στον 5ο φυσικό σας οίκο θα κρατήσει έως τα μέσα Μαρτίου και μπορεί να γεννήσει κάτι σημαντικό που θα δώσει χρώμα στα συναισθηματικά σας. Μπορεί να είναι μια ισχυρή νέα σχέση, μπορεί να είναι μια ουσιαστικότερη επαφή με ένα πολύ αγαπημένο άτομο. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε σε μια γόνιμη περίοδο που μπορεί πραγματικά να σας ανεβάσει ψυχικά και να σας κάνει όλους να νιώθετε ότι υπάρχει δίπλα σας στήριγμα και ότι δεν είστε μόνοι. Πιο τυχεροί εσείς του 1ου 10ημέρου που οι μέρες σάς επιφυλάσσουν μια συναισθηματική χαρά. Ομως η δύσκολη πανσέληνος δείχνει να δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και ανατροπές στους 6/10ου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάτι θα αλλάξει θετικά στους χώρους που ζείτε, ίσως και μετά από μια ένταση ή ένα πρόβλημα που θα γεννήσει η δύσκολη πανσέληνος από τον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας, τα λόγια και τις μετακινήσεις σας. Ερμής και Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα φέρουν ευχάριστες παρουσίες στο χώρο σας, ενώ κάποιοι αδέσμευτοι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αυτό τον καιρό μια συγκατοίκηση. Οι γεννημένοι 17 έως 21/11 θα έχετε κόντρες και αντιθέσεις με κοντινά σας άτομα. Η Τρίτη δείχνει η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές μετακινήσεις, προσκλήσεις και συναντήσεις-συζητήσεις, τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά θέματα, θα φέρει μέχρι τα μέσα Μαρτίου το πέρασμα που κάνει στον Υδροχόο ο Ερμής. Ολα δείχνουν ότι πολλοί είστε κοντά σε μια σημαντική συμφωνία που θα ξεκλειδώσει κάποια επεκτατικά σας σχέδια. Ομως στο ξεκίνημα της εβδομάδας η δύσκολη πανσέληνος από τον Καρκίνο φέρνει έξοδα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε και να αναπροσαρμόσετε τα οικονομικά σας. Πιο τυχεροί όλη την εβδομάδα και σε όλους τους τομείς θα είστε οι γεννημένοι 13/12ου, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος σας δίνει αιτίες ανησυχίας σε σχέση με την εξέλιξη ενός σημαντικού ζητήματος, ιδιαίτερα σε εσάς της 3ης και 4ης Ιανουαρίου, που πρέπει να είστε και γενικά προσεκτικοί τις μέρες αυτές σε όλους τους τομείς. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο, όμως, σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία της Αφροδίτης, μπορεί να δώσει καλές εξελίξεις γύρω από οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα. Κάποιοι μπορείτε αυτό τον καιρό να σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο μιας αγοράς, ενώ όλοι θα πάρετε μια έστω μικρή οικονομική ανάσα. Από την Παρασκευή ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο της εβδομάδας για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δύσκολη Πανσέληνος από τον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα γεννήσει σε πολλούς ανησυχία σε σχέση με την εξέλιξη ίσως και της υγείας ενός κοντινού σας ατόμου που έχει πρόβλημα και σας απασχολεί πολύ αυτό. Ομως το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας και η εκεί παρουσία της Αφροδίτης δίνει καταρχάς σε εσάς του πρώτου 10ημέρου καλές συναισθηματικές και επαγγελματικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και σε όλους ένα διάστημα μέχρι τα μέσα του Μαρτίου που θα κάνει άριστες και ουσιαστικές τις επικοινωνίες σας με άτομα της καρδιάς σας. Ο ίσιος καιρός βοηθά και τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η δύσκολη πανσέληνος από τον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί ένα πολύ δυνατό και απολογητικό φεγγάρι που θα αγγίξει ευαίσθητες ψυχικές σας χορδές φέρνοντάς σας πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και πιθανά αντιμετωπίζουν ένα θέμα αυτό τον καιρό. Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο μέχρι και τα μέσα Μαρτίου, κάτι που θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς. Η ανάγκη σας να μείνετε ώρες μόνοι με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας θα είναι έντονη αυτό το διάστημα. Εσείς της 20ής/2ου θα έχετε αυξημένες ευθύνες και άγχη αυτό τον καιρό και θα πρέπει να κουραστείτε για να διατηρήσετε κεκτημένα.