Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΚ!! ΣΚΟΤΩΣΕ τον πατέρα του γιατί του μείωσε το χαρτζιλίκι και τώρα θα τον κληρονομήσει!!

Παρά τη δολοφονία του χρηματιστή πατέρα του, ο 30χρονος
Thomas Gilbert Jr. θα πάρει το μερίδιο που του αναλογεί από την περιουσία 1.6 εκατομμυρίων δολαρίων του Thomas Gilbert Sr.

Σύμφωνα με τη διαθήκη του, η περιουσία του μοιράζεται στη γυναίκα, την κόρη και τον γιο του που κατηγορείται για τη δολοφονία του.

Ο Thomas Gilbert Jr., σύμφωνα με τη διαθήκη, θα πρέπει να παίρνει τριμηνιαίες επιταγές από ένα καταπίστευμα στο όνομά του μέχρι τα 35 του. Μετά τα 35 του μπορεί να πάρει ό,τι έχει απομείνει στον λογαριασμό.
Θα μοιραστεί μάλιστα και το μερίδιο της μητέρας του Shelley Rea Gilbert με την αδερφή του Clare Stevens Gilbert αν εκείνη ξαναπαντρευτεί.

"Μια πραγματική γκρίζα ζώνη" αποτελεί για τον δικηγόρο William Zabel η κληρονομιά που παρέχεται παρά την πατροκτονία.
"Λένε ότι πάλευαν για το όπλο και ότι δεν ήταν προμελετημένο έγκλημα. Αν ισχύει αυτό μπορεί να τον κληρονομήσει".
Ο Gilbert Jr., που του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φόνο, θα μπορούσε επίσης να κρατήσει τα χρήματα αν ισχυριστεί ότι είναι τρελός.


  Ο δικηγόρος υπεράσπισής του θα μπορούσε να διεκδικήσει την περιουσία με το δικαιολογητικό της κάλυψης των νομικών εξόδων του.
Πτυχιούχος του Princeton που είχε φοιτήσει και στα ιδιωτικά σχολεία Deerfield και Buckley, ο Gilbert Jr. ήταν άνεργος και ζούσε με 3.000 δολάρια τον μήνα που του έδινε ο πατέρας του.
Ο πατέρας του, ιδρυτής της εταιρίας κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου (hedge fund) Wainscott Capital Partners Fund, επρόκειτο να του κόψει 200 δολάρια και ο γιος του τον πυροβόλησε με ένα Glock στις 4 Ιανουαρίου.
Ο 70χρονος είχε 50.000 δολάρια σε τραπεζικούς λογαριασμούς, 477.000 δολάρια σε hedge funds, 1.000.000 δολάρια σε ιδιωτικές μετοχές και 100.000 δολάρια σε ακίνητα.