Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Διέρρηξαν το σπίτι του Παύλου Χαϊκάλη

Θύμα διάρρηξης έπεσε τη νύχτα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων
Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.
Άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μονοκατοικία στην οποία διαμένει ο βουλευτής στην Παλλήνη και έκλεψαν κοσμήματα, δύο ρολόγια…

αξίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως πήραν το υπηρεσιακό περίστροφο της συζύγου του, η οποία είναι αστυνομικός!
Mάλιστα, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα του πρώτο ορόφου του σπιτιού, ενώ ο βουλευτής εκείνη την ώρα κοιμόταν στο ισόγειο.
Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο ο κ.  Χαϊκάλης περιέγραψε την εφιαλτική βραδιά έζησε, ενώ δήλωσε πως η σύζυγός του είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ.
«Μου κλέψανε δυο ρολόγια και κάποια κοσμήματα της γυναικάς μου. Περισσότερο συναισθηματικής άξιας ήταν. Τι να πω, είμαι ακόμη ταραγμένος από αυτό που συνέβη χθες βράδυ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη ότι ήμασταν μέσα στο σπίτι μας και μπήκαν να μας ληστέψουν. Φυσικά θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Θα μπορούσαν να μας επιτεθούν να μας βλάψουν σωματικά», είπε στο ο βουλευτής.
«Μέσα στην ατυχία μας τυχεροί ήμασταν», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία για το περιστατικό.
«Μαθαίνω ότι μάλλον πρόκειται για σπείρα που χτυπά σε σπίτια της Περιοχής στο Πικέρμι. Δεν ξέρω ακόμη κάτι παραπάνω θα δούμε τι θα πουν οι αστυνομικοί.  Είναι, όμως, απίστευτο τι μπορεί να συμβεί στα καλά των καθούμενων… τι να πω. Είμαι ακόμη σοκαρισμένος. Αντιλαμβάνεστε πως έχω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί όλο αυτό σε τραγωδία. Βέβαια, το σκέφτομαι και από την άλλη πλευρά διότι τόσα έχουμε δει και ακούσει. Ευτυχώς, όλα καλά έχει βεβαίως ταραχθεί η γυναίκα μου λογικό είναι προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», ανέφερε.